13 aug. 2012

Drömmar

 Hej!
Fatta, vilken träningsvärk jag fick i låren efter helgens målarpass! Bra träning det där. :)
Ibland går jag och mannen omkring och drömmer om att bygga ett hus. Tänk att få allt nytt från början, vilken lyx! En veranda som ovan vore en dröm. Eller en veranda vid entrén som bilden nedan! Vad vore livet utan drömmar?! Vad har du för drömmar?
Vi ses snart igen,
Kram Jenny

                             Ps. Jag smygtog dessa bilder i min hemstad Tranås i somras. :) Ds.

7 kommentarer:

 1. Åh vilket fint hus på bilden, rena drömmen!
  Tack för dina söta ord hos mig, det peppar!!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Visst har jag;)
  Och visst drömmer man om än det ena än det andra:) fast jag trivs sååå bra i vårt hus och vi försöker uppfylla våra drömmar här med det här huset.. Lite madickendröm strävar vi åt:)
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej fina! Visst har man drömmar! Mitt drömhus ligger ett stenkast från där vi bor nu...et sk SPÖKHUS ingen som bor där förutom när det e skördefest på Öland då används huset som just Spökhus! I bland drömmer jag att jag vann drömvinsten på lotto så jag bara kunde gå till ägaren o ge denna vad han vill ha o sedan renovera exakt precis som jag vill ha det!!!!! Härligt att få drömma! HA en fin vecka kram från Maja

  SvaraRadera
 4. Det var ett fint hus! Vi byggde vårt hus men ack, vad mycket man fick välja bort mycket ändå. Kostnaderna sköt i höjden. Men visst var det roligt....och jobbigt. Rekommenderar ingen gravid att bygga nytt hus ;-)

  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Jag drömmer om ett gammalt hus på landet! Nu bor vi i ett ganska nytt hus nära stan och jag trivs fantastiskt bra! Men det hör väl till, att man ska drömma om det man inte har:) Och det är ju så härligt att drömma!

  Ha en fin kväll!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Hejsan
  Kul att hitta till Din blogg. Hit kommer jag gärna igen. Jag drömmer om ett mysigt växthus fast inte med jättemycket växter kanske. Ett rum för avslappning och eftertanke fyllt med persikoträd, doftande kryddor, citronträd och bouganvilla. /Kram Kicki

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!!
  Vilket uuuunderbart hus!!!!!! skulle kunna flytta in på stört =)
  Verkar som om ni har haft en bra sommar.
  Och drömmer om hus ....det gör jag för jämnan =)
  Tänk att vi näääästan bor "grannar" Tranås-Linköping (fast du kanske inte bor där nu)
  Önskar dig en skön helg!

  Kram Thess

  SvaraRadera