10 mars 2012

Renovation

Tjingeling!
Dagens bild ser inte mycket ut för världen,
 men det är ungefär så här det ser ut hemma hos oss just nu!
Idag blev golvet färdiglagt på övervåningen. :) Så nu blir nästa stora fråga om det ska vara stående eller liggande panel på väggarna!? Det lutar åt stående panel eftersom det är ganska små väggar. Det ska bli sååå roligt när allt är klart och rummet går att använda igen!
Nu är det dags att plocka fram snasket inför mellofinalen,
Trevlig kväll på er!
 Kram Jenny

4 kommentarer:

 1. spännade att se hur det blir sen:) ha en mysig melokväll! kram

  SvaraRadera
 2. Underbara renoveringkaos;)
  Vi anlitade fktiskt en arkitekt när vi ritae om alla ändringar på vårt hus. Vi ska ju förändra ganska mycket. Vi hade bestämt oss för liggande panel på fasaden, men det tyckte inte han, huset var ganska så brett menade han och det skulle ar förstärka intrycket av brett. Det var bättre med stående och "förhöja" huset. Och då tyckte vi att huset var högt.. Iaf, jag kan tänka mig att hallen inte är så hög och att det då är bättre att förstärka känslan av höjd och därmed välja stående panel, dit vill jag komma med allt pladder;-)
  Lycka till !
  Kraaam Anna

  SvaraRadera
 3. Visst var finalen bra spännande in i det sista : ) kram Sofia kommer bli urtjusigt rum hos er : )

  SvaraRadera
 4. Å va spännande Jenny! Så kul att få fixa och inreda sen när det är klart! Blir lite avis, skulle också vilja renovera (lite), men vårt hus är så pass nytt så det behövs inte. Ska iofs måla ett rum snart:)
  Ha en härlig Söndag!
  Kram på dig

  SvaraRadera