26 okt. 2011

Savoykål


Hej svejs!
Hoppas ni mår bra där ute! Här har jag stora tjejen hemma idag. Höstblåsor hägrar med lite röda prickar här o där, men annars är hon förvånansvärt pigg. Jag hade aldrig hört talas om detta virus tidigare, det finns många konstiga grejer man kan få!

Idag har jag förgglada grönsaker i mitt kök. Vi provar just nu att få mat o recept hemkört varannan vecka från Family Food. Vilken lyx att någon annan har tänkt ut maträtter, bara att sätta igång o laga! (bara o bara... :) Än så länge har vi varit nöjda med konceptet, förutom några rätter som inte varit så småbarnsvänliga. Idag blir det  prinskorv med potatis och en stuvning med savoykål. Intressant att se hur denna kål kan smaka.
Ha en bra onsdag!
Kram Jenny 

5 kommentarer:

 1. Hej Jenny! Vilken header du har =) Välkommen in i gänget med din nystartade blogg. Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Fy, det har jag heller aldrig hört talas om, stackars liten. Tur i oturen ändå att hon är pigg. Jag vill också ha matkasse hem, jag vet aldrig vad jag ska laga för mat. Så fina lyktor.

  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hos oss går det oxå höstblåsor på dagis,menjag tror faktiskt inte att jag har hört talas om det tidigare.
  Första gången jag är här inne,vilken härlig och fin blogg du har,hit kommer jag fler gånger.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 4. Många barn som har haft höstblåsor på min förskola nu i höst, vissa år är det många som får det och vissa år inga alls känns det som.

  Tack för din fina kommentar på min blogg, blev så glad!

  Trevlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera