31 juli 2012

Jag tog en bild när jag promenerade förbi mina föräldrars sommargranne.
 Visst är det charmigt med en lagom vildvuxen trädgård, mossiga stenar och ett färgflagnande sommarhus?!
Vi ses snart igen,
kram Jenny 

28 juli 2012

Hej hopp!
Lite lätt solsveda på ryggen och ett åskväder har precis dragit förbi.
 Så ser min status ut för tillfället! Vilka underbara sommardagar vi haft, hoppas värmen fortsätter.
Nu i juli månad har den här bloggen funnits i ett helt år!
En liten blogg som bara finns för skoj skull,
men vad roligt det är att ha något eget att fixa med mitt i småbarnslivet!
 Och tänk vad många trevliga bloggisar jag funnit här!
Tusen tack till alla er som tittar in här hos mig,
ni värmer mitt hjärta!
Många kramar Jenny

24 juli 2012

Loppisfynd

Goderafton!
Äntligen har den riktiga sommarvärmen kommit till Småland! Härligt, härligt med ljumma kvällar.
Några loppisfynd har det blivit under semestern.
 Ett par gamla fina plåtburkar och en flätad korg hamnade i min ägo. Korgen fick jag trängas med i baksätet hela vägen hem från semestern, men vad gör man inte för ett fynd! :)
Om du har vägarna förbi Sunnersberg utanför Läckö, så kika gärna in i Prylboden! Där fanns både det ena och det andra för en sakletare.
 Vi ses! kram Jenny



22 juli 2012

Hej!
I förra veckan gjorde vi en liten roadtripp och besökte bland annat Läckö Slott.
 Den vackra Slottsträdgården hade jag gärna tagit med mig hem!
Vårt mål för trippen var Skara Sommarland och där stannade vi i några dagar. Det var ingen vidare värme i luften för en badkruka som mig, ;) men det fanns ju en massa andra roligheter som tivoli och fina lekparker för de minsta!
Nu är vi hemma igen och jag fortsätter njuta av semester!
Vi ses, kram Jenny

18 juli 2012


Tjingeling!
Vad gör man när sommarregnet inte vill ge sig? Jo, man håller sig inomhus och pysslar, pärlar och degar som synes ovan. Själv har jag provat att baka goda Philadelfiabullar som Emilia tipsade om! Kan rekommenderas. 
Hoppas att du har det bra!
Kram Jenny 

14 juli 2012

Hej!
Min absoluta favoritblomma Pion blomar nu i vår trädgård. När jag var liten tillverkade jag och bästa kompisen parfymer och diverse fantasi-soppor med hjälp av vatten och blomblad från Pioner. Härliga dofter och minnen! Fler Pionbuskar önskas i min trädgård!
Ha det så bra fina du,
kram Jenny

9 juli 2012

Semester

Hej vänner!
Hoppas att ni njuter av den svenska sommaren, även om den just nu är lite blöt! Här har hela familjen nu gått på semester och det är ju så underbart att ha flera veckors ledighet framför sig! Här ställer vi inga väckarklockor i onödan nu, inte. Några måleriprojekt, storstädning av huset och rensning i vårt förråd vore välbehövligt. Men det får vänta, nu ska vi bara njuta av semester!
Ha det så bra, var du än är!
Kram Jenny

6 juli 2012



Hej svejs!
Tack söta ni, för hälsningarna till Milda som brutit armen...! Det verkar läka fort för hon använder armen nästan som vanligt nu, skönt! Tänkte visa en glimt från vår hall på övervåningen som fått träpanel på väggar o tak. Drömmen vore en bärbar dator på vårt skrivbord på sikt. Tänk att slippa alla tråkiga sladdar och burkar som bara samlar damm! Mina presentpapper m.m har nu hamnat i en hink från butiken Granngården.
Nu hoppas vi på en finfin helg!
Kram Jenny

2 juli 2012

Hej måndag kväll i juli!
Nja, så mycket städat blev det inte i helgen hos mig. Men några Hallonrutor med vit choklad rörde jag ihop minsann! Min kollega Birgit bjöd på dessa och jag var tvungen att testa dessa godingar också. Gårdagen blev ganska händelserik då vår minsta Milda ramlade ner från studsmattan och bröt underarmen... Aj, aj, aj...Så det blev några timmar på akuten och ett rosa gips! Studsmattor är inte att leka med, trots att man har skyddsnät. Så se upp, ni som klättrar ner från studsmattor emellanåt! ;)
Hoppas ni mår prima! Kram Jenny